Karaby Gård

Välkommen till Karaby gård! Här driver vi ett B&B, hästverksamhet, en gårdsbutik, biodling, ägg- och lammproduktion. Karaby Gård ligger lättillgängligt från väg 26, bara några få kilometer från Kristinehamns centrum. Hit tar du dig lätt med bil, cykel eller till fots.

Aktuellt just nu

Ponnystall

I mitten av februari startade vi upp ponnyverksamhet här på gården. Vi lägger största fokus på barn från ca 2 år upp till ca 10-12år då de flesta hästar är små. Men både äldre barn och vuxna är välkomna på aktiviteter som passar. Här ser vi hästarna som våra vänner, det ska vara utvecklande, roligt och mysigt för både människor och ponnyer!

Följ oss på facebook!

Gårdsbutiken

I vår gårdsbutik kan du handla närodlade hållbara produkter från gården och från mathantverkare från trakten. Under den varmare delen av året kan du även ta en fika i vårt café. Vi håller öppet året runt med reservation för någon liten ändring.

Följ oss på facebook!

Öppettider:

Höstens öppettider:
Fredag kl 11-17
Lördag kl 11-17

Bed & Breakfast

Med anledning av Covid-19 gör vi tillsvidare några små ändringar hos oss för att ni gäster även i tider som dessa ska känna er trygga och njuta av er vistelse hos oss, och vi vill även ta vårt ansvar för att minimera eventuell smittspridning av coronaviruset.

Vi har minskat antalet öppna rum så att alla rum har sitt eget badrum (och ej delar med andra gäster).

Så passa på att ta en härlig semester i naturen och njut av livet på landet, vistas i vår stora trädgård, klappa djuren, ta en fika i vårsolen och en härlig promenad i skogen.