Karaby Gård

Välkommen till Karaby gård! Här driver vi ett Bed and Breakfast, en gårdsbutik, biodling, ägg-och lammproduktion. Karaby Gård ligger lättillgängligt från väg 26, bara några få kilometer från Kristinehamns centrum. Hit tar du dig lätt med bil, cykel eller till fots.

Aktuellt just nu

Gårdsbutiken

Öppetider:

Fredag kl 13-17
Lördag kl 10-17

Vi håller öppet året runt med reservation för någon liten ändring. Möjligheten att ta en fika finns så länge det går att sitta ute!

Hos oss kan du handla närodlade hållbara produkter från gården och mathantverkare från trakten eller ta en fika i vårt café.

Obs! I dessa coronatider gör vi anpassningar. Bland annat begränsar vi antalet kunder i butiken, fika serveras enbart utomhus mm.

Välkommen!

Bed & Breakfast

Med anledning av Covid-19 gör vi tillsvidare några små ändringar hos oss för att ni gäster även i tider som dessa ska känna er trygga och njuta av er vistelse hos oss, och vi vill även ta vårt ansvar för att minimera eventuell smittspridning av coronaviruset.

Vi har minskat antalet öppna rum så att alla rum har sitt eget badrum (och ej delar med andra gäster).

Så passa på att ta en härlig semester i naturen och njut av livet på landet, vistas i vår stora trädgård, klappa djuren, ta en fika i vårsolen och en härlig promenad i skogen.