Karaby Gård

Välkommen till Karaby gård! Här driver vi ett B&B, hästverksamhet, en gårdsbutik, biodling, ägg- och lammproduktion. Karaby Gård ligger lättillgängligt från väg 26, bara några få kilometer från Kristinehamns centrum. Hit tar du dig lätt med bil, cykel eller till fots.

Aktuellt just nu

Jul på Karaby gård

Under första och andra helgen i advent bjuder vi på lite extra julstämning och håller lite extra öppet! Handla hållbart och lokalt, till julbordet eller något att lägga under granen! Du kan också beställa julbordets lammfiol eller kanske ta en adventsfika (enbart sittplatser utomhus så klä dig varmt)!

Missa inte heller grannens julmarknad i ”Stallet på Karaby” med hantverk och slöjd under dessa båda helger!

Julmarknad

Söndagen den 28 nov (1:a advent) har vi en liten julmarknad på gården! Då kan du bland annat träffa de som tillverkar de produkter du köper i vår gårdsbutik, handla mathantverk, havrekärvar, ull och skinn, åka häst och vagn, ta en adventsfika, titta på djuren och känna härlig julstämning!

Öppettider i gårdsbutiken under nov/dec:

- Helgen första advent (26-28 nov): fredag-söndag kl 10-16
- Helgen andra advent (3-5 dec): fredag-söndag kl 10-16
- Tredje och fjärde helgen i advent återgår vi till ”ordinarie” öppettider: Fredag kl 13-17 och lördag kl 10-16

Hjärtligt välkommen!

Följ oss på facebook!

Ponnystall

I mitten av februari startade vi upp ponnyverksamhet här på gården. Vi lägger största fokus på barn från ca 2 år upp till ca 10-12år då de flesta hästar är små. Men både äldre barn och vuxna är välkomna på aktiviteter som passar. Här ser vi hästarna som våra vänner, det ska vara utvecklande, roligt och mysigt för både människor och ponnyer!

Följ oss på facebook!

Bed & Breakfast

Med anledning av Covid-19 gör vi tillsvidare några små ändringar hos oss för att ni gäster även i tider som dessa ska känna er trygga och njuta av er vistelse hos oss, och vi vill även ta vårt ansvar för att minimera eventuell smittspridning av coronaviruset.

Vi har minskat antalet öppna rum så att alla rum har sitt eget badrum (och ej delar med andra gäster).

Så passa på att ta en härlig semester i naturen och njut av livet på landet, vistas i vår stora trädgård, klappa djuren, ta en fika i vårsolen och en härlig promenad i skogen.