Karaby Gård

Aktiviteter

Lektionsgrupper

Våra lektionsgrupper är till för dig som vill utvecklas och lära tillsammans med våra trygga ponnyer. Här är du alltid med och borstar och gör i ordning din häst i början eller i slutet på din lektion. Vi har ett rullande lektionsschema med varierat innehåll för att eleverna tillsammans med våra ponnyer ska få kunskap och känna glädje i såväl ridning, körning, träning från marken och övrig hästkunskap i nybörjare och grundnivå och även om du är liten.

Torsdagar kl: 15.15-16.30 Nybörjare till lite vana.

Torsdagar kl:16.30-17.45 Nybörjare

Söndagar kl: 09.30-10.45 Nybörjare till någon vana

Pris: 225kr/gång eller 1000kr för ett 5-gångskort som är giltigt hela terminen.

Minihästis

Hästmys och ridning för de allra minsta barnen (från ca 2 år). I Minihästis får små barn och föräldrar helt kravlöst mysa och umgås med våra ponnyer under ca 45 min. Vi börjar med lite stallfika och myser och borstat vår för stunden egna häst, sedan tar vi en liten ridtur runt gården i skritt och lite trav för den som vill!

Här väljer du om du vill ha en stadigvarandes plats eller om du vill boka för ett tillfälle i taget (i mån av plats).

Söndagar kl:13.30-14.15

Pris: 175kr/gång eller 750kr för ett 5-gångskort som är giltigt hela terminen.

Skogsridning

Här välkomnar vi barn med en vuxen som vill komma ut och njuta i naturen, barnet på ponnyryggen och den vuxna till fots. Vi samlas i stallet för att hälsa på ponnyerna för att sedan rida en tur på ca 30-45 min i skritt och trav. Alla turer avslutas med att vi gör i ordning hästarna och borstar dom efter turen!

Skogsridningen bokas för ett tillfälle i taget.

Söndagar 11.00-12.15

Pris: 225kr/gång eller 1000kr för ett 5-gångskort som är giltigt hela terminen.