Karaby Gård

Ridweekend med egen häst för Anna Danielsson

I vår (datum kommer senare) kommer vi att ha ännu en givande och mysig kurshelg för Anna Danielsson.

Vem är Anna?

Anna är inriktad på islandshästar samt klassiskt dressyr och är även utbildad i Centrerad ridning.

Hon har över 25 års erfarenhet som instruktör och reser kontinuerligt över mellanSverige och håller kurser.

Anna är noga med att ryttaren ska förstå vad som behöver göras, hur det ska utföras och varför det är gynnsamt, för att hästen ska komma vidare i sin utbildning.

All undervisning sker med hästens biomekanik och inlärningsförmåga i åtanke. Se mer om Anna på hennes hemsida www.annadanielsson.se

Om helgen

Helgen startar efter lunch på Fredagen och håller på till efter lunch på Söndagen. Då vi vill hålla hög kvalité på kursen och gott om tid till varje deltagare har vi valt att endast ha 6 deltagare per kurs. Helgen erbjuder dig 4 enskilda pass med Anna 1 på Fredag samt söndag och 2 på Lördagen. Vill du rida ut där i mellan så finns här härliga ridvägar och stigar! Du bor i delat dubbelrum (enkelrum kan bokas mot extra kostnad) med helpension och får njuta av god mat, härlig miljö och mycket prat och mys med likasinnade.

Vill du vara med på weekenden men utan häst och bara mysa, lyssna och må gott så går det att boka in sig även på det! Se pris nedan. Vill du vara med på kursen men saknar egen häst, hör av dig till mig så kan det eventuellt finnas möjlighet att hyra häst här!